WERKZAAMHEDEN

Wij richten ons op het schoonmaken van:


Appartementencomplexen

Over het algemeen zijn appartementencomplexen ondergebracht in een VvE, een Vereniging van Eigenaren. Bewoners zijn dan zelf eigenaar en willen dit natuurlijk zo schoon mogelijk houden. Door de, in de jaren, opgedane ervaring zijn wij in staat om WELK GEBOUW DAN OOK schoon te maken en vooral schoon te houden. Middels een vrijblijvende offerteaanvraag hier op de site kunt U een weloverwogen beslissing nemen als het gaat om de kosten, de inhoud en de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden. Vult U vrijblijvend de offerteaanvraag in dan U krijgt op korte termijn iemand langs voor een offerte op maat.


Kantoren

In kantoorruimtes is het belangrijk dat er extra aandacht is voor de werkplek. Een schoon bureau is een must voor elke werknemer en werkgever. En kijken we nog even verder dan het bureau dan komt de aanpak van stof om de hoek kijken. Stof is een vijand van de hygiene , een bron van luchtwegproblemen voor een hoop mensen. Dit moet dus regelmatig aangepakt worden. Vensterbanken, snoerenhopen onder het bureau, bovenkanten van kasten, de plekken zijn bekend en als dit bij U op dit moment vrijwel stofvrij is, dan heeft U ons misschien niet eens nodig. Is dit bij U wel het geval? Vult U dan vrijblijvend de offerteaanvraag in en U krijgt op korte termijn iemand langs voor een offerte op maat.


Bedrijfsruimtes

Mogelijk heeft Uw bedrijf maar een klein kantoortje maar wel een hal waar het uitvoerende werk wordt gedaan en een bedrijfskantine met een toilet. Dan wordt er wat meer vies gemaakt dan op een kantoor. En dat moet natuurlijk ook schoon gemaakt worden. Dit wordt nogal eens onderling geregeld, en dat kan heel goed gaan natuurlijk, maar leidt helaas ook wel eens tot onhygiënische omstandigheden of scheve blikken naar elkaar. Is dit bij U het geval? Vult U dan vrijblijvend de offerteaanvraag in en U krijgt op korte termijn iemand langs voor een offerte op maat.


Trappenhuizen

Trappenhuizen worden door ons bedrijf al bijna 10 jaar lang schoongemaakt. Daarbij is ons opgevallen in gesprekken met bewoners dat men vaak overging tot het laten schoonmaken doordat in de loop der tijd steeds meer medebewoners hun "schoonmaaktaak" niet meer wilden of konden uitvoeren. Als er vervolgens iedere week of twee weken het trappenhuis wordt geveegd en gemopt, het hekwerk wordt schoongemaakt en de entree gelapt dan ziet alles er weer fris uit en kan iedere bewoner weer prettig binnenkomen en gasten ontvangen. Is dit bij U het geval? Vult U dan vrijblijvend de offerteaanvraag in en U krijgt op korte termijn iemand langs voor een offerte op maat.


(zwaar) Vervuilde woningen

Vervuilde woningen komen in de huidige maatschappij steeds vaker voor. Door individualisering, vereenzaming, alcohol- en drugsmisbruik om een paar factoren te noemen komen sommige mensen in een neerwaartse spiraal waardoor de leefomgeving langzamerhand begint te vervuilen. Na verloop van tijd zien ze dan door de bomen het bos niet meer en gaan in hun huishouden steeds minder aanpakken met onhygiënische omstandigheden tot gevolg. De dienst die wij dan kunnen leveren bestaat uit het in overleg met de betrokkene(n) orde in de chaos scheppen, overtollige zaken af te voeren, een grote schoonmaak houden en eventueel op verzoek nazorg verlenen in de zin van een regelmatige schoonmaak van bijvoorbeeld sanitair en keuken. In de loop van ons bestaan hebben wij al menige (zwaar) vervuilde woning mogen schoonmaken. Wij kunnen dan ook beweren dat wij op een menswaardige en toch doortastende wijze dit werk uitvoeren. En uiteraard met in achtneming van de privacy van de klant. In zaken als deze is discretie van het grootste belang.


Glasbewassing

Glasbewassing of, zoals dat vroeger heette, ramen lappen doen wij zowel met de hand als met een PuraClean systeem. Hiermee wordt gewoon leidingwater door een tank met een speciale harsvulling geperst waardoor zouten en kalk eruit gehaald worden. Met dit gezuiverde water worden de ramen gespoeld. Dit gebeurd met een lange stok met een borstel aan het eind waarlangs een slang loopt die het water bij de borstel eruit spuit. Zo kunnen ramen en houtwerk tot 10 meter hoogte worden gespoeld en geborsteld. PuraClean zorgt voor reiniging met mineraalvrij water, dat een optimaal, streeploos resultaat oplevert.


We hebben de belangrijkste voordelen van het PuraClean systeem even voor u op een rijtje gezet:

  • Vlek - en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht.
  • Minder snelle herbevuiling en langer een schoon resultaat door de toepassing van mineraalvrij water.
  • Statische oplading wordt tot een minimum gereduceerd.
  • Geschikt voor reiniging van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering, etc.
  • Optimale bereikbaarheid en snelle werkwijze.
  • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
  • Licht, stootvast en uitzonderlijke carbon- & titanium buisdelen.
  • Stabiele en duurzame opbouw buisdelen door toegepaste constructie en nieuw technologisch hoogwaardig materiaal.


Hoe werkt PuraClean en wat is puur water? We kennen water als H2O. Ieder watermolecuul bestaat uit één atoom zuurstof en twee atomen waterstof. Deze atomen bestaan in water als twee geladen ionen. Een waterstofatoom is een positief geladen waterstof-ion (zuur); de andere is gebonden aan het zuurstof-atoom om zo een negatief geladen hydroxide-ion (alkalisch) te vormen. Puur water krijgt hierdoor een opmerkelijk oplossend vermogen, te danken aan de bekwaamheid van deze geladen ionen, om op dezelfde manier verbindingen met andere ionen aan te gaan. Dat wil zeggen: de positieve en negatieve ladingen trekken elkaar aan. Deze eigenschap van puur water wordt gebruikt in de PuraClean techniek. Wanneer puur water over een oppervlak vloeit, lost het dus alle mogelijke substanties op en laat een streeploos oppervlak na. Dit alles uiteraard bij een gedegen spoeling en met inachtneming van voldoende spoeltijd.